info@centerveda.si
Pokličite nas: +386 41 821 904
Kvedrova ulica 41 - Gaj, 2331 Pragersko

Medijstvo

MEDIJSTVO

KAJ JE MEDIJSTVO?

Je oblika svetovanja,kjer s pomočjo duhovnega vodstva komuniciramo s fizično preminulo osebo oziroma z njeno dušo.

Duše duhovnega sveta so polne ljubezni in prinašajo sporočila ljubezni, zato ni potrebe po strahu, ki se nam pojavlja zaradi napačne predstave medijstva, ki smo je vajeni v filmih.  Že prvi stik se bo odvijal lahkotno in ljubeče.

KDAJ PRITI NA MEDIJSTVO?

  • ko želite globlji notranji mir
  • ko želite bolj kvalitetno in pristno življenje
  • ko želite zaživeti novo življenje
  • ko želite olajšati vaša bremena

POTEK SVETOVANJA

Medijstvo svetujemo vsaj 6 mesecev po odhodu duše iz fizičnega življenja, saj se mora le ta v duhovnem svetu prilagoditi na novo življenje.

Medijstvo poteka od 30 minut do 90 minut. Duša svojo identiteto potrdi s svojim prejšnjim življenjem. Nato sledijo sporočila, ki so vam namenjena. Velikokrat se ne pojavi samo ena duša pokojnika, ampak več vaših ljubljenih oseb, ki vam želijo predati sporočila.

Potrebno je vedeti, da je delo s preminulo dušo drugačno kot delo z angeli. Odvisno je tudi od tega, koliko časa je minilo od fizične smrti, ali se je morda duša že reinkarnirala. Duše so tiste, ki se odločajo ali so pripravljene na komunikacijo ali ne in zato je včasih potrebno nekaj časa počakati.

Velikokrat vprašanja niso potrebna, ker je njihova prisotnost tako polna, da napolni tisto praznino, ki je nastala ob odhodu.

veda-final-242
})(jQuery)