info@centerveda.si
Pokličite nas: +386 41 821 904
Kvedrova ulica 41 - Gaj, 2331 Pragersko

Masaže okrog sveta

Masaže okrog sveta

01

ABHYANGA

Zdravilna terapija in masaža telesa, glave in obraza, vas bo celostno obogatila z dobrim počutjem, nežnostjo toplega, indijskega olja in sproščenosti, ki vas bo spodbudila v produktivno prepoznavanje rešitev za vaše izzive in vsakodnevne težave. Privoščite si lahkotno in zdravilno sproščanje ter poskrbite za celostno dobro počutje vašega telesa, uma in duha.

02

GARSHAN

Zmagovalna kombinacija pilinga s kristali zdravilne soli in masaža Abhyanga pripomore k zmanjšanju odvečne tekočine v vašem telesu. Kristali soli delujejo na telo drenažno, vežejo nase negativne energije in izboljšajo tonus vaše kože. Pospešite limfno cirkulacijo in pretok krvi ter se napolnite z novo energijo, ki vam bo zagotovila boljše počutje.

03

SHIRO – mukabhyanga

Če želite vašemu telesu povrniti moč in energijo ter odpraviti glavobole in migrene, vas spodbujamo, da se odločite za to ayurvedsko masažo glave in telesa, ki pospešuje cirkulacijo in vas napolni s prenovljeno energijo ter uspešno odpravi stres ter napetosti, ki se vam kopičijo vsak dan. Poskrbite zase in izberite najboljše.

04

PADABHYANGA

Za sproščanje napetosti v telesu in izboljšan spanec ter učinkovit počitek, v Vedi poskrbimo s posebno masažo stopal in nog do kolen, ki vam bo vrnila vašo življenjsko energijo, zjasnitev misli in bolj prodorno delovanje na vseh področjih vašega življenja.

05

KHANYA

Vrnite se k naravi s to čarobno afriško masažo, pri kateri uporabljamo toplo marula olje, ki se s tradicionalnimi gibi afriških plemen vtira v vaše telo. S posebno glasbo in zvokom lesnih ropotulj, se bo vaše telo sprostilo in povrnilo vitalno energijo, vi pa boste začutili lastno notranjo moč.

06

TAO

Čutno, japonsko masažo s toplimi vulkanskimi kamni priporočamo vsem, ki želite sprostiti utrujene, vnete in napete mišice ter se napolniti s svežo energijo. Zemeljska moč kamnov bo globinsko vplivala na sproščanje vaših utrujenih celic, zdravilna eterična olja pa bodo pospešila cirkulacijo in vam povrnila življenjsko moč in energijo.