info@centerveda.si
Pokličite nas: +386 41 821 904
Kvedrova ulica 41 - Gaj, 2331 Pragersko

Pogoji uporabe

POGOJI UPORABE

Pogoji uporabe spletne strani www.centerveda.si

S pravili in pogoji uporabe spletne strani www.centerveda.si ste obveščeni, da so vse oblikovalske vsebine strani, slike, teksti in domena intelektualna lastnina, zavarovana in v izključni lasti avtorjev in nosilcev avtorskih pravic (v nadaljevanju Centerveda) in da je kakršnakoli kršitev ali zloraba pravic intelektualne lastnine kazniva ter predstavlja podlago za uveljavljanje odškodnine.

Pravila in pogoji uporabe spletnih strani www.centerveda.si so namenjeni zaščiti uporabnikov spletne strani in zaščiti pravic Centerveda. Z uporabo spletnih strani ste zavezani k uporabi spletnih strani na način in pod pogoji, ki so navedeni v tem dokumentu.

Vsebina spletnih strani
Namen spletnih strani www.centerveda.si je posredovanje informacij o podjetju Centerveda in aktualni ponudbi podjetja. Gradivo, objavljeno na spletnih straneh www.centerveda.si, je komercialnega in informativnega značaja in je namenjeno zgolj za zasebno uporabo. Uporaba spletnih strani je na lastno odgovornost.

Izključitev odgovornosti
Spletne strani www.centerveda.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Mateja Jurkas s.p. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.
V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Mateja Jurkas s.p. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice
Vse vsebine in storitve Mateja Jurkas s.p., ki so dostopne na spletni strani www.centerveda.si, so zaščitene in v lasti podjetja Mateja Jurkas s.p. Vse oblikovalske rešitve, celotna vsebina strani, slike, domena, torej vse pravice, materialne in moralne, na posameznih delih in na celoti, ki izvirajo iz avtorskega dela ali so lahko predmet pravic industrijske lastnine, so zavarovane in v izključni lasti Centerveda in kakršnokoli nezakonito dejanje, opustitev, kršitev, poseg ali zloraba navedenih pravic je kaznivo dejanje in podlaga za uveljavljanje odškodnine.
Vse fotografije, ne glede na to ali je to posebej označeno so v izključni lasti Centerveda.

Varstvo osebnih podatkov
Podjetje Mateja Jurkas s.p. se zavezuje, da podatke, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.centerveda.si ali na kakršenkoli drugi način ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.
Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Spletne strani www.centerveda.si uporabljajo “piškotke”. Uporabljamo le piškotke, ki so obvezni za delovanje spletne strani. To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.
Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Sprememba pogojev uporabe
Centerveda si pridržuje pravico do spremembe pogojev uporabe. Sprememba začne veljati z objavo na spletni strani. Obiskovalci in uporabniki spletnih strani se morajo s spremembami seznaniti in jih tudi upoštevati.
Ta pogodba velja, dokler je ena od strank ne prekine. Pogodbo lahko prekinete kadarkoli tako, da ne uporabljate več spletnih strani www.centerveda.si in uničite vse materiale, ki ste jih s strani posneli, natiskali ali na kakršenkoli drug način shranili ali naložili.

})(jQuery)