info@centerveda.si
Pokličite nas: +386 41 821 904
Kvedrova ulica 41 - Gaj, 2331 Pragersko

Energijska masaža z entitetami C.D.I.

ENERGIJSKA MASAŽA z entitetami C.D.I.

Včasih se ne počutimo najbolje. Naše fizično telo je utrujeno, naše psihično stanje je nestabilno, počutimo se slabo in nesproščeno.

Dnevno se polnimo s skrbmi in tako posledično spodbujamo slabo počutje, ki se lahko pokaže kot depresija, nizka raven fizične energije in pripravljenosti, fizične bolečine v našem telesu in obolenja na naših organih.

Želimo vam učinkovito pomagati pri vaših težavah, zato smo za vas pripravili energijsko masažo z entitetami, ki je edinstvena izkušnja za vsakega posameznika.

Masaža z entitetami je enkratno doživetje, ki vam pomaga, da se počutite bolje, da postanete bolj srečni in radostni in si dovolite, da dotik ljubezni na vašem telesu zbudi vaše notranje organe in jih uravnovesi.

Masaža je celostna obravnava, saj vam pomaga uravnovesiti vaše fizično, psihično in duhovno zdravje.

V vas se bodo zbudili pozabljeni občutki, misli, ki vam bodo razjasnile določene življenjske situacije in vizije, ki vam bodo pomagale najti vzroke za vaše težave.
Na masažo se je potrebno pripraviti in sebi dovoliti, da pridejo do vas informacije iz vira čiste ljubezni, ki vam bodo pomagale do boljšega življenja.
Po masaži boste sproščeni, napolnjeni z zdravilno energijo, vaši organi pa vam bodo hvaležnost kazali z dobrim počutjem.

Skozi vas bo stekla življenjska energija in počutili se boste, kot, da ste se ponovno rodili. Ljubezen in mir, ki se dotakneta vašega telesa na vseh nivojih, vas bosta spodbudila, da boste do sebe bolj prijazni, da boste zase izbirali samo najboljše situacije in da boste končno začutili ljubezen, ki si je do sedaj niste upali čutiti.