info@centerveda.si
Pokličite nas: +386 41 821 904
Kvedrova ulica 41 - Gaj, 2331 Pragersko

Ayurvedske masaže

AYURVEDSKE MASAŽE

01

ABHYANGA

Zdravilna terapija in masaža telesa, glave in obraza, vas bo celostno obogatila z dobrim počutjem, nežnostjo toplega, indijskega olja in sproščenosti, ki vas bo spodbudila v produktivno prepoznavanje rešitev za vaše izzive in vsakodnevne težave. Privoščite si lahkotno in zdravilno sproščanje ter poskrbite za celostno dobro počutje vašega telesa, uma in duha.

02

GARSHAN

Zmagovalna kombinacija pilinga s kristali zdravilne soli in masaža Abhyanga pripomore k zmanjšanju odvečne tekočine v vašem telesu. Kristali soli delujejo na telo drenažno, vežejo nase negativne energije in izboljšajo tonus vaše kože. Pospešite limfno cirkulacijo in pretok krvi ter se napolnite z novo energijo, ki vam bo zagotovila boljše počutje.

veda-final-319
03

SHIRO – mukabhyanga

Če želite vašemu telesu povrniti moč in energijo ter odpraviti glavobole in migrene, vas spodbujamo, da se odločite za to ayurvedsko masažo glave in telesa, ki pospešuje cirkulacijo in vas napolni s prenovljeno energijo ter uspešno odpravi stres ter napetosti, ki se vam kopičijo vsak dan. Poskrbite zase in izberite najboljše.

04

PADABHYANGA

Za sproščanje napetosti v telesu in izboljšan spanec ter učinkovit počitek, v Vedi poskrbimo s posebno masažo stopal in nog do kolen, ki vam bo vrnila vašo življenjsko energijo, zjasnitev misli in bolj prodorno delovanje na vseh področjih vašega življenja.

})(jQuery)