info@centerveda.si
Pokličite nas: +386 41 821 904
Kvedrova ulica 41 - Gaj, 2331 Pragersko

Anticelulitni tretmani

ANTICELULITNI TRETMANI

01

ANTICELULITNI TRETMANI

PREČIŠČEVALNO SHUJŠEVALNI TRETMA – AROMAWICKEL

Aromawickel je globinska čistilna terapija s povoji, ki uspešno odpravlja sledeče simptome:
– zastajanje vode v telesu
– hematomi
– slaba prekrvavitev telesa

Tretma nam pomaga:
– očistiti kri
– uravnava holesterol
– znižuje krvni pritisk
– pospešuje izgorevanje maščob ter s tem zmanjšuje obseg
– znižuje sladkor v krvi

KAKO DELUJE TERAPIJA?

Telo dnevno porabi 70 – 80% potrebnih kalorij za vzdrževanje naravne telesne temperature. Metoda aktivira človeški organizem, da le-ta predčasno zniža notranjo temperaturo telesa. Telo začne na naraven način jemati hranljive snovi iz vseh področij, da bi ponovno vzpostavilo svoje temperaturno ravnovesje.

Metoda deluje po hladno toplem učinku – Kneipp. Specialni pripravki vsebujejo naravna eterična olja (evkaliptus, poprova meta, mentol, rožmarin…), ki dajejo koži hladen učinek. Že po petih minutah nastane rahlo srbenje, kateremu sledi močno gretje in že po 20-ih minutah je koža zelo prekrvavljena.

4 – KRATNO IZGOREVANJE HRANLJIVIH SNOVI

Naše telo želi notranjo hladnost / slabo prekrvavljenost v organih nadoknaditi in zato porablja dodatne hranljive snovi (sladkor, holesterol, maščobo). Na problematičnih predelih, ki so bili tretirani s preparati, nastaja 4-kratno izgorevanje in rezultat je vidno zmanjšan obseg ter ponovno čvrsta koža.

Za zagotovljene optimalne rezultate, je potrebno narediti od 10 do 20 terapij. Vsaka terapija traja 60min časa in jo je potrebno izvajati vsak drugi dan. Skozi celotno obdobje tretmajev, je potrebno piti veliko vode. Dve do tri ure pred tretmajem ni dovoljeno nič jesti (da omogočimo telesu, da višek hranljivih snovi iz trebuha, nog in zadnjice izgoreva).
Za vzdrževanje priporočamo redne obiske enkrat mesečno.

02

RADIOFREKVENCA

Če si tudi vi želite postati bolj samozavestni in zadovoljni z videzom vašega fizičnega telesa, pridite na nego telesa z radiofrekvenco, katere rezulati so:

  • bolj gladka in napeta koža
  • boljši tonus kože
  • učvrstitev nadlahti
  • uspešno odpravljen celulit
  • neboleče oblikovanje telesa
  • uspešno odpravljanje strij