info@centerveda.si
Pokličite nas: +386 41 821 904
Kvedrova ulica 41 - Gaj, 2331 Pragersko

Nega obraza

NEGA OBRAZA

01

PURE

Z nego obraza Pure bo vaš obraz zasijal, saj se bodo s to nego očistile vse nečistoče, ne glede na tip vaše kože. Naj vaša notranja lepota zažari tudi zunaj.

02

OSNOVNA NEGA

Z osnovno nego bomo najprej poskrbeli za površinsko čiščenje vaše kože. Poleg odstranjenih ostankov krem in ličil, se odstranijo tudi kožni izločki. Določimo tip vaše kožein nato se dogovorimo o vrsti nege, ki je za vas najbolj primerna. Nežna masaža in maska bosta pripomogli k vaši sprostitvi, po kateri se boste počutili negovani, razvajani in pripravljeni na nove zmage.

03

HYDRO POWER

Nega obraza, ki z globinsko močjo vlage intenzivno zavira proces staranja in vam zagotavlja dolgoročno dobro počutje v vaši koži.

04

OXYGEN

Kisikova terapija bo vašo kožo globinsko obogatila, saj prenos čistega kisika v kožo spodbuja življenje in dihanje kože. To je idealna nega za vse, ki si želite elastično, sijočo in gladko kožo.

05

HSR LIFTING

Celovita lifting nega, ki zmanjšuje gube od znotraj, spodbuja nastanek novih kolagenskih vlaken in vlaken elastina ter krepi podporno tkivo in redefinira obrazne poteze. Vaša koža bo z razkošno pomočjo liftinga dalj časa mladostna, vi pa se boste počutili lepše in bolje.

06

SEA CREATION

S posebno formulo mikroorganizmov, morske svile in proteinov iz biserov, bo vaša koža popolnoma zaživela, vaše celice pa bodo dobile izjemno moč oceana, ki bo poskrbela, da se vaše celice obnovijo. Vaša koža bo prenovljena, obogatena in nahranjena s hranilnimi snovmi morskega bogastva.

07

ENERGY

Popolna nega obraza za moške, ki si upajo poskrbeti zase in svoji koži nameniti nego, ki bo kožo očistila, obnovila in prispevala k celostno boljšemu počutju.

08

COCTAIL REGENERACIJA

Celostna nega kože s pilingom, maskom in nežno masažo, s katero bo vaša koža očiščena nesnage, obogatena z minerali in bo zasijala v vsej svoji lepoti.

09

REVERSIVE NEGA

Luksuzna in ekskluzivna nega zrele kože, s katero boste vaši koži povrnili sijaj, zgladili površino kože, jo nahranili z bogatimi sestavinami, ki bodo z učinkom liftinga vašo suho kožo zmehčale. Zasijte v vaši pravi lepoti.

10

DIAMANTNI PILING

Z diamantnim pilingom bo vaša koža občutno gladka in nežna. Postopek spodbuja tvorbo novih bazalnih celic in stimulacijo fibroplasti, ki povzročajo sintezo kolagena in elastina. Z diamantnim pilingom se bodo zmanjšale površinske gubice, odstranijo se odmrle in poškodovane celice s čimer se izboljša videz kože.
Reducira se tudi količina manjših brazgotin, starostne lise in pege, regenerira pa se oslabljena povrhnjica kože in polt kože postane bolj enakomerna, lepša, vi pa bolj zadovoljni z videzom svoje kože ter bolj samozavestni in spočiti.

11

ULTRAZVOČNA TERAPIJA

Terapija, ki bo osrečila predvsem tiste, ki želite dodatno globinsko navlažiti vašo kožo in odpraviti manjše gubice. Prav tako je primerna za vse tiste, ki imate problematično kožo in želite poskrbeti za svojo kožo, da bo zdrava, negovana in ohranjena.

12

FOTOPOMLAJEVANJE

Naj vaša notranja lepota zasije na zunaj in vaša koža postane bolj napeta, gladka in brez gubic. S posebnim, vrhunskim postopkom fotopomlajevanja, ki deluje po principu pulzov močne svetlobe, ki prodira v kožo, ne da bi poškodovala povrhnjico kože, vam zagotavljamo uspešno terapijo, s katero boste pridobili:

  • lepši in mladosten videz vaše kože
  • globinsko negovano kožo
  • bolj čvrsto kožo brez gubic
  • enakomerno obarvano polt
13

RADIOFREKVENCA OBRAZA

Z radiofrekvenco dosežete čudovite rezultate bolj napete, gladke in mladostne kože na obrazu, vratu in podbradku.

Priporočamo jo vsem, ki vas moti povešena in zgubana koža, saj bo radiofrekvenca učinkovito zgladila gubice na koži in ji povrnila sijaj.

To je neinvazivna tehnika, ki s pomočjo radiofrekvenčne energije, povzroča segrevanje globljih plasti kože in tako aktivira nastajanje novih oziroma obnovi obstoječa kolagenska vlakna. To nam pomaga doseči:

  • čvrsto in prožno kožo na vratu in obrazu
  • bolj gladko kožo, brez gubic
  • mladosten videz